Hvordan du kan hjelpe lommaboka og miljøet!

Det finnes en rekke måter du kan hjelpe både lommeboka og miljøet på. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Sjekk reduserte varer

Dette er noe som heldigvis har blitt mer og mer trendy, men de aller fleste butikker der ute har en reduksjonsseksjon. Dette vil si at de legger mat og andre produkter der som holder på å gå ut på dato. Du får disse for en billigere penge. Dette gjør at du sparer penger og ikke minst sparer miljøet. Det er de små tingene og de små sparebeløpene som gjør at du sparer store summer i lengden. Vær obs på dette!

Grunnen til at dette sparer miljøet er at det reduserer matsvinn!

Kjøp en vannflaske

Det kan være fristende å dra ut å kjøpe masse drikke og annet snacks når man plutselig blir tørst eller sulten. Derfor anbefaler vi deg at du faktisk kjøper deg ei vannflaske som du tar med deg ut når du reiser noe sted. Vi har jo alle vært i den situasjonen der du ender opp med å betale 60 kroner for vann på et tog eller på en kafé. Disse situasjonene kan du lett unngå ved bare å ta med deg en vannflaske! ofte vil du også finne steder der du kan fylle opp denne flaska gratis.

Grunnen til at dette sparer miljøet også, er at du ikke bidrar til at det blir mer plastproduksjon!

Dette er to enkle tips som du kan implementere i ditt eget liv, slik at du får redusert kostnadene dine og samtidig gjort noe bra for miljøet!