Om oss i Answer It Group!

Det er jo fint å ha en side der vi kan snakke litt mer om oss selv, og ikke bare fokusere på penger! Så på denne siden vil vi gjerne fortelle litt mer om hvem vi er og hva du kan lese om på nettsiden vår.

Hvem er vi?

Vi er en gruppe mennesker som rett og slett har fått dilla på sparing. Vi er svært interessert i økonomi og å være sjef over sine egne penger. Det er faktisk veldig mye man kan gjøre med de pengene man tjener. Det er derfor vi har lyst til å dele tipsene våre med dere som leser. Er du klar for å ta sparingen din til nye høyder?

Hva kan du lese om på Answer It Group?

Det du kan forvente av oss er en rekke artikler som omhandler personlig økonomi, måter å spare penger på og diverse finanstips. Vi vil også vise deg hvordan du kan forvalte pengene dine på best mulig måte. Det er nemlig ikke så vanskelig som mange skal ha det til! Det er bare noen trinn du trenger å følge for at du skal få den best mulige situasjonen.

Vi håper at du vil finne inspirasjon og tips til hvordan du kan få bedre økonomisk oversikt. Hvis du har noen tips du mener at vi bør inkludere, så er det bare å si i fra til oss! Vi er åpne for innspill og tips.